wij hebben de wagamama lingo voor je op een rijtje gezet zodat je als een echte wagamama pro je bestelling kunt plaatsen
gestoomde sojabonen. direct uit de boon in je mond!
japanse dumplings. het deeg wordt dun uitgerold en gevuld met vlees of groenten. gyoza kan gebakken of gestoomd worden en wordt vaak geserveerd met een dipsaus
traditioneel koreaans bijgerecht van gepickelde groenten
een dikke pasta die een rijke, volle smaak geeft aan veel traditionele japanse gerechten. miso is gemaakt van gefermenteerde sojabonen
ponzu is een saus met een citrussmaak die vaak wordt gebruikt in de japanse keuken
ramen is een populair japans gerecht. noedels in een bouillon (vlees of vegetarisch) met daarop meestal lente-uitjes en andere groenten voor een frisse smaak
een tradioneel japans kruidenmengsel. wij maken die van ons met 7 geheime ingrediënten
een zoete marinade van sojasaus die vlees en vis een rijke smaak en mooie glans geeft
japans voor 'groenten'. als je yasai ziet staan op de menukaart dan betekent dat meestal dat het gerecht vegetarisch is